Varmt

Ja nu är det riktigt varmt, för varmt för min smak.  Jag gillar inte riktigt värme, gillar kyla bättre. Visst värme är skönt ibland också men jag blir så lätt irriterad när det är varmt plus att jag väldigt lätt får ont i huvudet. Men än så länge har det gått rätt så bra :)

Har även lugnat ner mig med Coca Cola, igen. Får hoppas jag lyckas hålla mig ifrån det nu , dricker juice istället. och bara något glas cola ibland. Men inte så mycket som förut. Sen är det ju bra med juice för nu får jag i mig lite mera vitaminer osv också :)

ny bil:)

Dagarna flyger iväg, det känns inte som om man gör något. Har blivit data nörd igen märker jag, sitter och spelar wow varje dag i flera timmar. hehe.
Men en positiv sak har iallafall hänt och det är att jag börjar vända rätt dygnet, kommer i säng lite väl sent men kliver iallafall upp vid 8- halv 9 tiden.

Idag har jag även köpt en ny bil, känner att det blir så jäkla dyrt med all soppa till volvon när man åker så pass mycket som jag gör så idag köpte jag en Clio, så nu blir det lite billigare att åka. Tyvärr så laddade den inte så tog ett tag att ta sig hem, Köpte den i västerås och var tvungen att stanna varannan mil och ladda batteriet lite. Så ikväll har jag mekat lite, det verkar vara kolen som är slut så imorgon biti blir det till att jaga nya. Hoppas Mekonomen har det hemma.

Midsommar

Ja igår var det midsommar, jätte fint väder , varm och soligt, eller inte . Men vi slapp iallafall regnet på kvällen.
Men det var inget speciellt som hände, var över till bror och käkade lite men kände mig inte social så åkte därifrån direkt efter man fått mat i magen. Körde lite folk sen som skulle ut och festa, ovanligt. Sen så blev det som vanligt, jag sitter hemma framför datorn eller ligger i soffan medans alla andra är ute och festar. visst jag skulle också kunna åka iväg på fest, men jag känner mig inte hemma på en fest kan inte slappna av och ha kul.
Jag dricker nästan aldrig, folk säger att det är bra , att jag är duktig som inte dricker.
Men frågan är om det verkligen är bra? visst alcoholen kanske inte är bra för kroppen men jag önskar att jag kunde dricka att jag tyckte det var gott. Jag vill vara som andra, längta till helgen, ut på någon fest och dricka å ha kul. Men istället blir det alltid samma sak, jag är killen som ligger hemma och skriver sms till kompisarna och frågar om dem har kul.  Varför är jag inte med dem istället?   Förstår inte varför jag inte kan dricka, det känns helt fel att dricka sen tycker jag att det smakar så förbaskat vidrigt, klarar verkligen inte av öl eller sprit smaken, en riktig drink som inte smakar alcohol går bra, men känns fortfarande fel, jag passar inte in på festen. 
Varför blev det såhär? Varför sticker jag ut ur mängden?

regn

Regn, Regn och ännu mera Regn.
Gillar verkligen inte detta väder. Jag är inte så förtjust i sommaren med all värme heller då jag inte riktigt tål värmen, blir på dåligt humör. Men det kan ju vara lite mitt emellan, sådär lagom varmt.

Denna sommar ska jag verkligen försöka komma iväg från Ludvika, har försökt flyttat i flera år men det har alltid dykt upp något som hållt en kvar, firma, vänner osv.
Men nu känner jag att det inte finns något längre, allt känns bara jobbigt här i Ludvika, allt påminner en hela tiden om allt ont som hänt under hela uppväxten, och alla misstag man gjort genom livet.
Alla snackar med alla, alla vet allt om en och alla lägger sig i andras liv, är så trött på att folk inte kan sköta sitt eget.
Varför ska folk snacka bakom en? Varför sitter folk och pratar om en annan person?
Fick ett sms här om dagen från en jag inte pratat med på över ett år. Som fråga hur det känns att ha flyttat ut till Landforsen igen, jag fråga hur vet du det. Till svar fick jag -Var in till Ludvika och då får man höra allt.
Som sagt, varför pratar folk så jäkla mycket? Sitter och pratar om onödiga saker.
Sen till en annan sak i Ludvika eller iallafall i min "bekantskap" som jag verkligen vill ifrån, och det är att alla håller på med alla, ingen verkar veta vad känslor är.
Folk verkar även tro att man kan blir tillsammans med någon hur som hellst, bara för att man kanske passar med personen, eller att det skulle vara bra för då kan man festa tillsammans , men hallå? känslorna då, det är ju dem som man ska gå efter.
Tycker du ska satsa på henne, skippa henne, skit i henne, hon är bra, glöm henne, bli tillsammans med henne.
Sånt får man höra hela tiden. Och nej vissa behöver inte ta åt sig, detta är vad många säger.
Men alla borde egentligen säga istället, följ ditt hjärta, trivs du med henne så satsa på henne och skit i alla andra.
För det är sitt hjärta, sina känslor man ska följa.

Flytta till ny stad, skaffa nya vänner och börja om. Längtar efter att få göra det, men samtidigt känns det skrämmande.
Släppa det man har här och flytta, jag som knappt har sovit borta hos en kompis någon gång. Jag som är så orolig i själen och inte kan finna ro. Detta gör mig nervös, men får hoppas det går bra.
Men sen till stora frågan, vart ska man flytta? vart kommer man trivas? Man kanske helt enkelt får flytta runt en del tills man känner sig hemma.


dagarna

Dagarna bara rinner iväg, känns som om livet bara rinner genom timglaset. Sitter på samma plats och livet tickar på.

Känner mig slut i hela kroppen, trött jämt och ständigt och små smärta lite här och var.

Har länge funderat på ifall man kanske är sjuk, eller är det psykiskt allt framkallas, eller är det helt enkelt all coca cola som tar död på kroppen, suger ur all näring?
Man borde egentligen gå och kolla blodet, kolla alla värden så att allt står rätt till. Men man vill inte veta, tänk att få veta att livet rinner ut, att man har något allvarligt fel. En sådan fakta vill man inte ha.

Nä nu ska jag försöka sova lite. inte lätt då kroppen ej finner ro.

Mat

Nu håller jag på och lagar mat, lite sent på dygnet kanske.

Har gjort kyckling i egen marinad, får hoppas det blir gott.

Idag har det varit hyfsat väder, får hoppas det håller i sig under helgen. Kanske ta och fiska någon dag isåfall, var över ett år sedan jag fiska senast tror jag.

Just för tillfället känner jag mig lite glad :)  vet inte riktigt varför men kanske för att jag känner lukten utav kycklingen, så nu ska jag gå och käka sen blir det nog en film eller två.

Blogg

Nu har jag skaffat mig en blogg, vet inte riktigt varför men känner väl att jag vill ha någonstans att skriva lite tankar och vad som händer och sker i mitt liv.

Kommer säkerligen skriva saker man inte bör skriva öppet om men folk får tycka och tänka vad de vill, alla ska ha sin egen åsikt.

Tankarna flyger runt i min skalle, någon ro det finner jag ej.

RSS 2.0