11/8

den senaste veckan har inte varit som dem brukar, dem har varit mycket trevligare :) hehe. dock några nätter utan sömn:P Men trevligt att börja lära känna lite nytt folk och börja komma ut lite, känner att det är bra för mitt psyke. Känner att det är på väg åt rätt håll nu :) Mycket kvar att bearbeta och komma över men huvudsaken är att det börjar bli bättre igen .

och inatt så var jag till Göteborg en sväng, jag och Fredrik åkte dit och hämtade en bil, kom hem vid 5 tiden imorse och sov bara till 11 tiden då jag skulle hjälpa bror att fixa med bilen.  Börjar kännas att man inte sovit så mycket dessa dagar. Blir att sova ut nästa vecka då.


8/8-10

uff, denna natt blev inte som jag hade tänkt igår kväll, hehe. Men mycket trevlig blev den.

Tänkte ta en tidig kväll, men slutade med att jag skulle köra ett par kompisar men följde sedan med dem hem och sen blev det en vända till gagnef under natten, sen hem till dem igen. satt och prata lite osv. Mycket trevligt :) hoppas vi snart ses igen.

Kom typ nyss hem, 9 på morgonen, kan inte ens minnas när jag var vaken en hel natt förut. haha. Får se om man ska sova ett par timmar eller försöka hålla sig vaken så man somnar gott ikväll, visar sig hur jag orkar.


4/8-10

är lite småtrött, har blivit en del sena nätter men har haft trevligt :)

Umgåts en hel del med Elin, riktigt trevligt.

Igår lunch med Wictoria, trevligt att träffa henne och prata lite. Händer ju inte så ofta nu för tiden. :/

Kvällen blev hos min bror tillsammans med hans familj, Matilda, hennes kille och sen följde Elin med dit :)  Spela lite kubb, poker och dem käkade Kräftor. En riktigt trevlig kväll med bra sällskap.

Nu sitter jag och försöker vakna till och samla krafter till att gå ut och fortsätta med husvagnen.
Lägger upp en liten låt också.  Rammstein,  många bra texter om man lyssnar på dem. Denna är rätt lugn och texten är översatt i detta klipp ;)


RSS 2.0